سالن کنفرانس Bechtel در PPIC

سالن کنفرانس Bechtel در PPIC
معماران با همکاری مهندس آکوستیک، پیمانکار و یک سازنده صنعتی خصوصی با استفاده از سیستمی ابتکاری، تیغههای تخته سهلایی برش خورده را در سقف و دیوار کار گذاشتند تا هم امواج صوتی را پخش کند و هم یک تصویر معماری قانع کننده ایجاد نماید.
معمار: Marcy Wong Donn Logan Architects
مکان: سانفرانسیسکو، کالیفرنیا، ایالات متحده
گروه طراحی: Marcy Wong، Donn Logan، Tai-Ran Tseng
سال اجرای طرح: 2011
مساحت پروژه: 4260 فوت مربع سالن کنفرانس Bechtel به منظور برقراری ارتباط بین ارزشهای مؤسسه ملی سیاست کالیفرنیا (PPIC) طراحی شد.
این سالن در طبقه همکف ساختمان اداری PPIC در مرکز شهر سانفرانسیسکو قرار گرفته که بازتابی است از آرمانهای سازمانی آزادی و ارتباطات همیاری.از عوامل اصلی پروژه در این سالن مدور که به منظور سخنرانی ایجاد شده، معرف PPIC بودن آن به معنای واقعی کلمه بدون هیچ جهتگیری است.اگرچه این فضای استوانهای شکل نشانگر هر دو انعطافپذیری کارکردی و استعارهای فلسفی است که با استفاده از فنآوریهای لازم، با صداهای ناهنجاری که در اتاقهای مدور ایجاد میشوند مقابله میکند. در ابتدا نظر مهندس آکوستیک این بود که مهار کردن این صدا، عملاً غیرممکن است.
اشکال این تخته سهلاییها هم مهندس و هم معمار را به هدف خود رساند.
طراحان با استفاده از فنآوری CNC تختهها را بر روی دیوار و سقف این سالن نصب کردند. فضای میان این تیغهها با زیرلایههای آکوستیک برای ایجاد تغییر در جذب آکوستیک دیوار اشغال شده است و سطوح تیغههای چوبی، امواج صوتی را به صورت تصادفی عمدی منعکس میسازد و مهمتر از آن، دور از مرکز اتاق دور نگه میدارد.
در این سالن دو تریبون نیز قرار دارد. پنجره این سالن سخنرانی که خیلی هم رسمی نیست رو به پارک است؛ یک اتاق سبز، آبدارخانه و انباری فضاهای فرعی این سالن هستند.
سالن Bechtel دارای گواهی طلایی LEED و عنوان 24 بهرهوری انرژی با استفاده از مصالح کم VOC و بازیافتی، لامپها و تجهیزات کم مصرف و سیستم کامپیوتری برای کنترل و هدایت عملکرد ساختمان است.

درباره معمارینه
“معمارینه” به مفهوم معماری گونه، خلق کننده و آفرینشگر می باشد که ما بخاطر گستره معانی و مفاهیم مختلف کلمه معماری، برای خدمات و محصولات خود این نام را انتخاب کرده ایم، البته انتخاب نام “معمارینه” صرفا ارتباطی به رشته معماری ندارد و بیشتر منظورمون از انتخاب این نام، معنی لغوی برگرفته از معماری بود، همچنین از تصویر قلم در لوگوی “معمارینه” نیز، به این دلیل استفاده شده است که اولین، عمومی ترین و کاربردی ترین ابزار برای طراحی و خلق هر ایده، قلم می باشد. برای آشنایی بیشتر با مجموعه "معمارینه" می توانید بخش "درباره ما" را از فهرست وبسایت مطالعه کنید. “معمارینه، همراه با شما در مسیر خلق آینده”
نوشته های بیشتر از معمارینه
دیدگاهتان را بنویسید