ساخت پل حضرت موسی Moses bridge در روستای هالسترین هلند

ساخت پل حضرت موسی Moses bridge در روستای هالسترین هلند
گروه مهندسی معماری RO&AD ، این پل را در روستای هالسترین هلند، طراحی و ساخته است، در ساخت این پل از چوب اکویا Accoya Wood استفاده شد.
در این چوب ها از فناوری نوینی استفاده شده تا در برابر باکتری ها و قارچ ها مقاوم باشد و حجم بالایی از آب را برای مدت زمان طولانی تحمل کند. این پل به نام های پل غرق شده یا پل موسی به یاد معجزه حضرت موسی در شکافتن رودخانه، نیز نامیده می شود. پل غرق شده در کنار قلعه باستانی مربوط به قرن 17 میلادی ساخته شده است .
در هلند یك خندق قدیمی در هالستین متعلق به قرن هفدهم وجود دارد، روی این پل قرار بود كه پلی ساخته شود. اما مسلم است كه این پل باید از ویژگیهای معماری خاصی برخوردار میبود تا بتواند بدون صدمه زدن به جاذبه توریستی خندق، چیزی هم بر جذابیت آن بیفزاید. دلیل ساخت پل حضرت موسی Moses bridge در هلند به این شیوه، آن است که محیط و فضای اطراف قلعه باستانی، از لحاظ بصری تحت تاثیر قرار نگیرد و به همان شیوه قدیمی باقی بماند. بنابراین مهندسان هلندی به این فكر افتادند كه به جای اینكه پل بر فراز خندق ساخته شود، پایینتر بیاید طوری كه از میان آب خندق بگذرد و آن را به نوعی به دو نیم كند. از این رو بود كه پل Moses یا موسی ساخته شد كه وجه تسمیه را باید بتوانید حدس بزنید؛ گذر حضرت موسی و یارانش از دریای سرخ. زهكشیهای بدنه پل، آب باران یا آب نفوذكرده به بدنه پل را تخلیه میكنند. اگر كسی از فاصله دور به پل بنگرد، چیز خاصی نمیبینید، پل تا حد زیادی نامرئی است.
بار اول كه عكسی از این پل دیده می شود این تصور را ایجاد می كند كه تصویر فتوشاپی است، اما هیچ ویرایش عكسی صورت نگرفته است.

درباره معمارینه
“معمارینه” به مفهوم معماری گونه، خلق کننده و آفرینشگر می باشد که ما بخاطر گستره معانی و مفاهیم مختلف کلمه معماری، برای خدمات و محصولات خود این نام را انتخاب کرده ایم، البته انتخاب نام “معمارینه” صرفا ارتباطی به رشته معماری ندارد و بیشتر منظورمون از انتخاب این نام، معنی لغوی برگرفته از معماری بود، همچنین از تصویر قلم در لوگوی “معمارینه” نیز، به این دلیل استفاده شده است که اولین، عمومی ترین و کاربردی ترین ابزار برای طراحی و خلق هر ایده، قلم می باشد. برای آشنایی بیشتر با مجموعه "معمارینه" می توانید بخش "درباره ما" را از فهرست وبسایت مطالعه کنید. “معمارینه، همراه با شما در مسیر خلق آینده”
نوشته های بیشتر از معمارینه
دیدگاهتان را بنویسید