برگزاری نمایشگاه موزه لوور ابوظبی 2015

برگزاری نمایشگاه موزه لوور ابوظبی 2015

موزه لوور ابوظبي که ادعای عنوان “موزه منحصر بفرد جهان” را دارد، با همکاري موزه لوور پاريس به زودي نمايشي از اشياي هنري درحوزه باستان شناسي و هنرهاي تزييني غرب را به نمايش خواهد گذاشت.

به گزارش نشنال ، موزه لوور ابوظبي با 630 ميليون دلار هزينه نمايشگاهي هنري برگزار مي‌کند که ادعا مي‌شود بزرگترين پروژه فرهنگي در سطح جهاني است که از سال 1870 يعني زمان افتتاح موزه هنر مترو پوليتن نيويورک تا کنون برگزار شده است.

اين موزه در جزيره سعديات و در زميني به مساحت 700 هزار فوت مربع قرار است با قرض گرفتن 300 اثر هنري از 13 موزه فرانسه ازجمله موزه “ونسان ون گوگ” و” لئوناردو داوينچي “، “کلود مونه” و” اندي وارهول” و” هنري ماتيس” دسامبر 2015 نمايشگاه شگفت انگيزي را برگزار کند. اين نمايشگاه شامل انواع نقاشي و مجسمه‌ها و ماسک‌ها و گلدان‌ها و اشياي مختلف از عصر برنز تا هنر پاپ است که شامل مجسمه‌اي 4000 ساله از حاکم ميان رودان – گودا – نيز هست.

ادعا مي‌شود که اين نمايشگاه بزرگترين پروژه فرهنگي در سطح جهاني است که از سال 1870 يعني زمان افتتاح موزه هنر مترو پوليتن نيويورک تا کنون برگزار شده است

دراين نمايشگاه درکنار آثاري چون مجسمه حاکم بين‌اللنهرين به نام گودا متعلق به 4000 سال پيش که در کنار آثاري از داوينچي و مونه،به نمايش در مي‌ايد،به زودي از مجسمه اي هم از يک الهه هندو به نام شيوا نيز در مجموعه آثار دايمي پرده برداري مي‌شود.

اين مجسمه برنزي قرن دهم تاميل هندو با 86 سانتي متر ارتفاع، متعلق به دوران” چولا “در کشور هندوستان است که در مجموعه گالري ملي استراليا در کانبرا تا سال 2009 نگهداري مي‌شد.

نکته شگفت آن است که در شرايطي که بيشتر کشورها و گروه‌هاي فرهنگي خواستار بازگشت و نگهداري از آثار هنري فرهنگي خود در کشور متبوع خود هستند” راجان زد”، رييس انجمن جهاني هندوييسم در بيانيه‌اي در نواداي امريکا ،اقدام موزه ابوظبي را در باره اين مجسمه شيوا تاييد کرد و حتي مالکان اين موزه را تشويق کرد که آثار هنري بيشتري از آيين هندو را در کلکسيون دايمي خود قرار دهند.

او يادآور شده است که هنر وغناي سنت‌هاي هندوييسم و ادبيات باستاني سانسکريت طيف وسيعي از نقاشي‌هاي مذهبي از خدايان ويا مجسمه‌هاي ساخته شده از چوب ويا پارچه را در بر مي‌گيرد.

راجان زد همچنين از تمامي موزه هاي هنري بزرگ جهان همانند موزه لوور و نيويورک و لس آنجلس ويا مرکز هنري گتي و موسسه هنري شيکاگو و موزه هنرهاي مدرن تيت در لندن و پرادو در مادريد و مانند آن خواست تا دراقدامي مشابه مجموعه آثار هنري خود را از ايين هندوييسم افزايش دهند و در نمايشگاه‌هاي هنري بر هنر هندو تمرکز بيشتري کنند و از اين طريق ميراث غني هندو را با ديگر مردم جهان درميان بگذارند.

مجسمه برنزي خداي شيوا از خدايان هندو نمونه اي است که درکنار خداي برهما و لرد ويشنو سه گانه خدايان بزرگ آيين هندو هستند. آيين هندو سومين و قديمي‌ترين دين جهان است که يک ميليارد نفر پيرو در جهان دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد سفارش